VRIENDEN VAN

 HET PARADIJS

Steun Fonds Vrienden van Het Paradijs

Om in de toekomst een wat meer stabiele structuur te kunnen opbouwen en met nog mooiere projecten te kunnen uitpakken hebben wij bij de Koning Boudewijnstichting een Fonds Vrienden van Het Paradijs opgericht. Dat Fonds is opgericht en wordt bestuurd door Bart Van Asch, voorzitter, en de bestuursleden Jill Peeters,Guido De Coninck, Alain Croon en Jan Van den Berghen. Erevoorzitter is tv-man Mark Uytterhoeven.


U kan de projecten van vzw Het Paradijs steunen door een gift te doen aan het Fonds Vrienden van Het Paradijs. Vanaf een bedrag van 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest voor een belastingvermindering van 45%. U recupereert dus bijna de helft van het bedrag dat u doneert (volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB92). Het geld wordt door de Koning Boudewijnstichting beheerd en kan door vzw Het Paradijs in schijven worden opgevraagd om bepaalde projecten te realiseren.


Het geld dat u schenkt zal gebruikt worden voor het organiseren van culturele evenementen met kunstenaars van diverse disciplines uit Mechelen en omstreken. We willen hiermee kansen creëren voor jonge kunstenaars, ongeacht hun afkomst, en ietwat vergeten kunstenaars weer in de belangstelling brengen. Het geld dat u wenst te besteden aan  Het Fonds Vrienden van Het Paradijs, komt dus onrechtstreeks de kunstenaars uit onze regio ten goede.


Het Paradijs vzw en de Mechelse kunstenaars danken u!


U kunt een som overschrijven op rk-nummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met de gestructureerde mededeling +++623/3781/60067+++.


Of ga naar de website van de Koning Boudewijnstichting, Vrienden van Het Paradijs.


U kunt ook een bedrag overschrijven via bijgevoegde QR-code. Dit kan via de ‘mobile payment’ optie in uw eigen bank app of een correct geïnstalleerde Payconiq app waarin bankrekeningnummer en adresgegevens zijn toegevoegd. Zo krijgt u automatisch het fiscaal attest toegezonden door de Koning Boudewijnstichting.

Deze website maakt gebruik van cookies. 

Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

Weigeren

OK